El cònsol menor, Marc Pons, ha rebut aquest matí al despatx oficial de Casa Comuna l’ambaixadora de Costa Rica a Espanya i Andorra, Doris Osterlof, durant la seva visita oficial al país en què mantindrà trobades amb representants de les institucions i el teixit econòmic i social del país.

Durant la reunió s’ha analitzat la possibilitat d’explorar vies de col·laboració en l’àmbit cultural, comercial i turístic entre la parròquia i Costa Rica en el marc de la Cimera Iberoamericana que l’any vinent se celebrarà al Principat. Alhora, també s’ha tractat la possibilitat que, amb vista a les Setmanes de diversitat cultural del 2019, organitzar a Andorra unes jornades de cinema costa-riqueny a la parròquia amb projeccions de films d’una indústria emergent en aquell país.

El cònsol menor també ha estès la mà a l’ambaixadora perquè Costa Rica participi a la fira de les entitats de la Fira d’Andorra la Vella, un espai idoni on poder donar a conèixer la cultura i la tradició gastronòmica del país a Andorra.

A la trobada també ha assistit l’executiva de negocis de l’Oficina Comercial de Costa Rica, Priscilla Benavides.

Durant la visita, l’ambaixadora ha signat el llibre d’or del Comú.