La  Conselleria d’Educació de l’Ambaixada espanyola a Andorra ha convocat les proves lliures per a l’obtenció del títol de batxillerat per a persones més grans de 20 anys, o que els compleixin durant aquest any 2017, segons informa l’Ambaixada espanyola. Les proves es realitzaran els dies 24 i 25 d’abril i el període per formalitzar la inscripció finalitza el 24 de març.

Les proves lliures per a l’obtenció del títol de batxillerat per a persones més grans de 20 anys o que els compleixin durant aquest any 2017 han estat convocades per la Conselleria d’Educació de l’Ambaixada d’Espanya a Andorra, i es realitzaran els dies 24 i 25 d’abril. Les persones interessadees no poden estar cursant estudis de batxillerat en cap de les modalitats, ja sigui en règim ordinari, presencial en torn nocturn o a distància.

Cal que tinguin també la nacionalitat española i residir temporalment o habitualment a Andorra. No obstant això, també es poden presentar les persones que no tinguin la nacionalitat española però que resideixin al país i hagin cursat abans estudis reglats del sistema educatiu espanyol. El termini d’inscripció per a les proves finalitza el 24 de març. Per a més informació i per a la formalització de la matrícula cal adreçar-se a la Conselleria d’Educació de l’Ambaixada espanyola, al carrer Prat de la Creu, 34 de la capital.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada