ubuntu

Hem d’assumir que cada tecnologia és forma i contingut, és a dir, les tecnologies no són sol mitjà sinó fi en si mateixes.

Hi ha, com en tots els àmbits de la nostra vida, alternatives també en aquest camp. Les grans empreses com Apple i Google conformen l’establishment del nostre sector, mentre una infinitat de companyies intenten donar una resposta a aquest model hegemònic.

És el cas de la següent proposta que presentem i que té segell espanyol. L’empresa fabricant espanyola bq, juntament amb la xinesa Meizu han signat un contracte amb Canonical per produir alguns dels primers smartphones que utilitzin el sistema operatiu alternatiu Ubuntu.
Aquests dispositius que veuran la llum el 2014 a nivell global, han entrat en la fase de desenvolupament i estaran a la venda a través de les pàgines webs de bq, Meizu i Ubuntu.

Els objectius d’aquest projecte són oferir, segons els mateixos responsables, un sistema operatiu senzill i fàcil d’usar en què els usuaris siguin part de l’experiència i no mers consumidors d’aplicacions.

Per la seva banda quan parlem de bq ens estem referint a la segona marca més venuda de smartphone lliures a Espanya, que a més té un impacte a nivell europeu gens menyspreable.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada