• robotica

 • Els propers dimecres i dijous, 29 i 30 d’octubre, L’alternador del Servei de Joventut del Comú d’Andorra la Vella proposa un taller de Robòtica, que es desenvoluparà a l’Enllaç, al Centre Cultural la Llacuna, entres les tres de la tarda i les set del vespre.

 • Hi haurà 15 places disponibles per al taller, en els quals hi podran participar joves a partir dels 12 anys d’edat.

 • La inscripció costa 5 euros per persona. Es pot formalitzar fins al mateix dimecres dia 29 a l’Enllaç de Joventut.

  Es tracta d’un taller d’iniciació per construir-hi un “robot base”.

   L’objectiu és que el robot que es creï tingui mobilitat i que els joves que participin en la seva construcció puguin assimilar les nocions més bàsiques de programació.

 • En el taller de Robòtica, d’una durada de 8 hores, s’hi treballarà amb lego mindstorm, probablement el robot educatiu número ú del món, en l’actualitat, amb la col·laboració d’ANDORobots.

  Al seu voltant s’hi ha format un gran número de comunitats d’usuaris, s’ha aconseguit descobrir diverses solucions educatives i ha fomentat nombroses competicions de robòtica de primer nivell.

  Amb aquesta activitat, que proposa al joves L’alternador del Servei de Joventut, es pretén fomentar la imaginació, la planificació, el desenvolupament de l’orientació de l’espai i, especialment, la lògica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada