L’Alternador proposa per a demà divendres una Sessió Golfa de cinema

Com a darrera activitat de la programació octubre 2011 / gener 2012 de l’Alternador de l’Enllaç – un projecte del Departament de Joventut dissenyat durant l’any 2005 i que pretén ser un generador de corrent alterna, pensat per als joves i concebut primordialment per a la seva participació, proposant-hi i organitzant ells mateixos les seves activitats alternatives de lleure -, demà divendres, 27 de gener, a les 23.00 hores, a la sala d’actes del Centre Cultural la Llacuna, es projectarà la pel•lícula “This is England” – “Summer 1983. A time to stand out from the crowd” -, de Shane Meadows. Guanyadora del premi al millor film en el British Independent Film Awards.

El Departament de Joventut amb el Cineclub de les Valls

Per a aquesta activitat, el Departament de Joventut ha volgut comptar amb la col•laboració del Cineclub de les Valls, per oferir una alternativa nocturna als “joves més adults” – a partir dels 18 anys d’edat -, seguidors de la pàgina Facebook de Joventut d’Andorra la Vella i que han triat, entre 3 opcions, el títol de la pel•lícula que més els atreia. La projecció, a partir de les 11 de la nit del proper divendres, aproparà als assistents el cine més alternatiu, per tan sols 1€, i alhora, els donarà a conèixer l’entitat Cineclub de les Valls i el conjunt de la seva activitat, encaminada a la difusió del Cinema.

Sinopsi del film

“Aclamada cinta britànica de cinema independent, ambientada en els anys vuitanta. “This is England”, és la història d’unes vacances escolars, aquelles llargues setmanes d’estiu que transcorren entre un curs escolar i l’altre, quan poden produir-se esdeveniments que marquen un canvi en la vida. Som el 1983, i els col•legis estan tancats. Shaun, (Thomas Turgoose) que té 12 anys, és un noi solitari que va creixent en un poble costaner molt gris. El seu pare fou mort en combat a la guerra de les Malvines. En el decurs d’aquelles vacances, troba nous models masculins i “l’adopten” els caps rapats (skinheads) locals. Amb els seus nous amics, Shaun descobreix un món de festes, coneix el seu primer amor i descobreix els encants de les botes « Dr.Martins ».Llavors és quan coneix també el Combo (Stephen Graham), un skin racista, més gran que ell, que acaba de sortir de la presó. Mentrestant, la banda del Combo assetja les minories ètniques locals. Tot sembla preparat per què arranqui un procés de maduració que portarà Shaun de la innocència a l’experiència.”

Font: FILMAFFINITY.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.