taller-grafitL’alternador, del Servei de Joventut del Comú d’Andorra la Vella, organitza un Taller de Grafit, el dissabte 19 d’octubre, obert a joves de la Parròquia de 12 a 30 anys d’edat, amb ganes d’aprendre les tècniques del grafit i de ser partícips de la iniciativa.

Les pautes d’aplicació de pintures, que s’estendran de les deu del matí fins a les sis de la tarda, es desenvoluparan en un mur de 50 metres de llargada i de 2,30 metres d’alçada, que es troba a prop del Lycée Comte de Foix, enfront de l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella i que confronta amb el Passeig del Riu. Un mur que tanca la parcel·la número 19 de l’Antic Camí Ral.

L’activitat es farà amb el permís de la propietat i la col·laboració de l’empresa Montana de Barcelona, a través del comerç Ferreteria Principat. La direcció del grafit anirà a càrrec de grafiters talleristes professionals d’aquesta empresa i el Servei de Joventut assumirà el cost de tots els materials necessaris per dur-lo a terme.

En un primer temps, es pintarà tota la superfície del mur – de 115 metres quadrats – i tot seguit els grafiters amateurs començaran a aplicar el disseny pictòric preestablert.

Aquesta acció, encaminada a aconseguir una millora adequada a l’entorn, va ser suggerida per l’Àrea de Medi Ambient comunal al Servei de Joventut, després que es constatés que el mur es trobava en un estat deplorable, amb grafits improvisats i poc estètics.

El projecte artístic que s’hi realitzarà es basarà en un esbós previ de la imatge gràfica que es dibuixarà en tota la superfície de la paret.

Els joves que desitgin inscriure’s en aquest Taller de Grafit poden fer-ho a partir d’aquest dijous 10 i fins al dimecres 16 d’octubre, a l’Enllaç del Servei de Joventut, al Centre Cultural d’Andorra la Vella o rebre’n més informació via telèfon, trucant al número 874984. Mitjançant el correu electrònic, escrivint a: enllac@comuandorra.ad

Tots els participants rebran un obsequi al final de la jornada.

Els projectes de l’alternador pretenen facilitar l’accés a una oferta educativa d’oci i de lleure als adolescents i joves de la Parròquia d’Andorra la Vella. Desenvolupa diverses activitats durant l’any, que sorgeixen de les demandes i propostes, i de les necessitats que manifesten els propis joves, o procedents d’entitats i associacions.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada