L’Alt Urgell recull prop de 14 mil quilos d’aliments en el Gran Recapte 2019

A la comarca de l’Alt Urgell i a 1 punt de la comarca de la Cerdanya s’ha recollit un total de 13.670 quilos d’aliments en el marc del Gran Recapte celebrat aquest passat cap de setmana, una quantitat lleugerament inferior respecte l’any passat. Així ho han fet saber des del projecte Aliments per la Solidaritat. Aquest any el municipi d’Alp, que els darrers anys feia donació del recapte a l’Alt Urgell, ho ha fet a Puigcerdà.

Recordem que a la comarca alturgellenca, els municipis de la Seu d’Urgell, Montferrer i Castellbò, Organyà, Coll de Nargó i Oliana i a la Cerdanya, Bellver, com altres indrets del nostre país, s’han sumat a la iniciativa que, any rere any, s’organitza per tal de nodrir als diferents bancs d’aliments de productes de primera necessitat.

En aquesta edició els supermercats Caprabo, PlusFresc, Dis-Seu, Mercadona, BonÀrea i els dos establiments de Queviures Conxita i Fruites Seu-Armengoleta, ubicats a la Seu d’Urgell; el supermercat Charter a Montferrer; el supermercat Suma i la botiga Cal Lluís a Organyà; i els supermercats Condis, BonÀrea i Charter a Oliana; Pirineu Rural a Coll de Nargó; i un establiment a Cerdanya, han estat els punts de recollida d’aquesta iniciativa solidària.

El Gran Recapte té com a objectiu contribuir a garantir l’alimentació bàsica de les famílies en situació de vulnerabilitat de la comarca alturgellenca, ateses pel Consorci d’Atenció a les Persones (CAPAU) i les entitats La Seu Solidària i Creu Roja, impulsores del projecte Aliments per a la Solidaritat.

TOTES LES NOTÍCIES