L’Alt Urgell prepara una jornada d’ocupació per a facilitar el contacte entre empreses i aspirants

Centre Cultural de les Monges, a la Seu d'Urgell (CCAU)
Centre Cultural de les Monges, a la Seu d’Urgell (CCAU)

El pròxim 13 de juny, la Seu d’Urgell acollirà una jornada d’ocupació de l’Alt Urgell, una Jobdating en què es posaran en contacte, per a realitzar entrevistes curtes, les empreses del territori que busquen noves incorporacions i les persones que estan cercant feina. La trobada entre empreses i persones demandants d’ocupació tindrà lloc al CETAP (Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu), ubicat al Centre Cultural de les Monges, a la plaça de les Monges 2, 3a planta, a partir de les nou del matí i fins a les dues del migdia.

L’objectiu prioritari de la jornada és donar resposta a la necessitat de cobertura de llocs de feina relacionats amb diversos sectors econòmics: primari (agricultura, ramaderia…), secundari (construcció i indústria) i quaternari (per exemple, desenvolupament tecnològic) i aquelles del sector terciari que requereixin formacions tècniques (sanitat, educació, administració, logística…). Per aquest motiu, aquesta edició, a banda d’estar oberta al públic en general, es relaciona directament amb les branques dels cicles de Formació Professional que es duen a terme al territori, motiu pel qual es programa l’activitat en el moment que acaba el curs formatiu.

Es farà arribar la convocatòria a empreses de l’Alt Urgell i al públic en general amb l’objectiu d’afavorir la contractació de persones desocupades provinents d’aquests diferents sectors. Alhora, a través dels centres educatius que duen a terme formacions professionals, es farà arribar aquesta informació a les empreses amb què col·laboren i als estudiants que han acabat la seva formació.

Per a participar de l’esdeveniment, les empreses poden penjar les seves ofertes del 9 al 25 de maig a través de l’enllaç: https://ja.cat/MjcQx. Per la seva part, les persones candidates es podran inscriure a les ofertes des del dia 29 de maig fins al 8 de juny, mitjançat l’enllaç: https://ja.cat/3BJby

Pel que fa a l’horari de l’acte, es rebrà les empreses participants a partir de les nou del matí, per tal que es puguin acomodar en el seu espai. Aleshores, es farà una rebuda i presentació oficial de l’esdeveniment i un petit piscolabis. A partir de les deu i fins a la una, es duran a terme les entrevistes individuals entre les empreses i els candidats.

D’altra banda, el dia anterior a l’acte s’oferiran dues formacions, una dirigida a les persones candidates i l’altra a les empreses. Així, el dilluns 12 de juny de es faran les formacions següents: “Defineix i transmet de manera eficaç la teva marca personal”, per a les persones candidates, d’onze del matí a dues del migdia; i “Estratègies i eines per a la selecció de personal”, dirigida a empreses, d’onze del matí a una del migdia.

Aquestes formacions estaran obertes a les persones i empreses que participen de l’esdeveniment ocupacional, alhora que seran obertes a la resta que pugui interessar. Tant empreses com persones candidates es poden inscriure a través de l’enllaç: https://bit.ly/CETAP2023.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES