El pròxim diumenge, dia 27, s’estrenarà el Bus Blanc a Sant Joan de l’Erm, una nova línia de transport a la demanda entre la Seu d’Urgell i l’estació d’esquí nòrdic. El servei serà operatiu tots els diumenges fins al 20 de març de l’any vinent, per bé que funcionarà també cada dia entre el 28 de desembre i el 5 de gener, a excepció del dia de Cap de d’Any.

L’autocar sortirà de l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell a les 8.30 del matí i arribarà a Sant Joan de l’Erm una hora més tard. Pel camí farà parades a la plaça de la Trobada de Montferrer i als pobles d’Aravell, Castellbò i Sant Andreu. La tornada des de Sant Joan de l’Erm es farà a les 14.30. El preu del bitllet serà d’un euro i mig.

Aquest servei es presta pel sistema de transport a la demanda i ve a completar la línia ja existent entre la Seu i Castellbò. Els usuaris hauran de reservar prèviament la seva plaça trucat el dia anterior a la sortida, fins a les vuit del vespre, al telèfon 973 38 30 58 o bé al mòbil 699 91 35 81 de l’empresa concessionària, Autocars Vilà-Betriu.

La iniciativa forma part de les mesures de potenciació i millora de la xarxa de transports públics de viatgers per carretera que, des de fa 21 anys, porten a terme la Generalitat i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada