L’Alt Urgell organitza una nova edició del Workshop Empresarial

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell, en col·laboració amb el Consorci Alt Urgell-Cerdanya, està preparant una nova edició del Workshop Empresarial, una iniciativa que té com a objectiu donar suport a empreses i emprenedors del territori i contribuir a la generació d’ocupació. L’activitat tindrà lloc el pròxim 31 de maig al Centre Teconològic de l’Alt Pirineu, a la Seu d’Urgell, i és oberta a totes les empreses interessades a participar-hi.

Després dels bons resultats obtinguts en el primer Workshop, celebrat l’any passat, el d’aquest any presenta com a novetat l’estructuració de la jornada en dos espais. El primer, anomenat Espai Networking, serà un lloc de trobada entre empreses consolidades del territori en l’àmbit turístic i empreses de nova creació, per tal d’impulsar nous emprenedors que ofereixen serveis turístics, els quals poden contribuir a millorar la qualitat del servei de les empreses participants.

El segon espai serà el d’entrevistes, seguint el model iniciat l’any 2011. Les empreses participants podran conèixer de primera mà, i en un sol dia, la persona o persones més adients per un determinat lloc de treball, tant si el que busquen és cobrir una vacant immediata, com per tenir una previsió de personal de cara al futur.

El Workshop Empresarial s’estendrà des de les 9 del matí fins a les 2 del migdia del dia 31 de maig. Les empreses interessades a participar-hi poden demanar més informació i, si ho desitgen, es poden inscriure posant-se en contacte amb les adreces electròniques treball.alturgell@oficinajove.cat o msentenach@ccau.cat.

(Foto: Consell Comarcal de l’Alt Urgell)

TOTES LES NOTÍCIES