Es  posa en marxa a l’Alt Urgell la segona edició del programa de contractació en pràctiques de joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Així, fins al pròxim 17 de novembre estarà obert el termini per a la presentació de sol·licituds per aspirar a una de les quatre places disponibles, tres al Consell Comarcal i una a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Les persones interessades a optar a la contractació han de ser menors de 30 anys, estar incloses al programa de Garantia Juvenil, estar inscrites com a demandats d’ocupació no ocupades (DONO) a l’Oficina de Treball de la Seu d’Urgell i estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o d’un certificat de professionalitat. Els aspirants seleccionats tindran un contracte de pràctiques remunerades durant sis mesos a jornada completa.

Els interessats s’hauran d’adreçar a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell per ser inclosos en el programa de Garantia Juvenil i ser informats dels perfils dels llocs de treball a ocupar. Ho podran fer  a través de l’adreça de correu electrònica garantiajuvenil@ccau.cat o dels telèfons 973 355 608 i 607 866 902 (per whatsapp)

Aquesta iniciativa és subvencionada pel  Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, mitjançant fons europeus, per tal d’incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya i millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral. Per part del Consell Comarcal i l’Ajuntament de la Seu, l’any passat es van contractar 9 joves per a què realitzessin la seva primera experiència laboral a l’administració pública. La valoració ha estat molt positiva, ja que cinc d’aquests joves es van inserir en el món laboral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada