L’Alt Urgell obre demà les jornades gastronòmiques amb un sopar

jornades-alt-urgellDemà divendres, 11 d’abril, a les nou del vespre, tindrà lloc el tret de sortida de les Jornades Gastronòmiques de l’Alt Urgell amb el sopar inaugural que se celebrarà a l’Hotel El Castell de Ciutat.

En aquest sopar s’oferirà als comensals un bufet gastronòmic de 12 plats, entre primers i segons plats, i unes postres, que presentaran els seus creadors. Des de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell s’afirma que aquest sopar “és la millor oportunitat per compartir la vetllada entre cuiners, productors i clients en un entorn festiu”.

Aquest sopar és obert a tothom. Per assistir-hi cal adquirir un tiquet de 40 euros per persona, a les oficines de Turisme o a l’oficina de la mateixa Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell. Està previst que hi puguin participar uns 300 comensals.

Cada plat del sopar estarà cuinat per 12 establiments de la Seu d’Urgell i comarca que participen en aquesta jornades gastronòmiques.

Menús gastronòmics per a tothom i tapes o aperitius

Els 17 establiments participants a les jornades (restaurants i bars) oferiran entre l’11 i el 27 d’abril un menú gastronòmic diferent i amb personalitat pròpia. Aquest menú gastronòmic tindrà un preu que oscil·larà entre els 15 i els 45 euros, depenent de l’establiment.

A més a més, alguns establiments també oferiran una tapa o un aperitiu per l’ocasió. El preu de cada tapa, que serviran durant aquests deu dies de les jornades, serà de 2,5 euros.

Productes de proximitat

Les Jornades Gastronòmiques de l’Alt Urgell (de l’11 al 27 d’abril) suposen el retorn d’un esdeveniment que ha necessitat repòs i regeneració per tornar a veure la llum enguany totalment renovades.

Els productes de proximitat són la base de les jornades, i gràcies a la col·laboració amb Gustum, els 17 establiments participants treballen els plats dels seus menús amb productors locals. Les Jornades d’enguany compten amb la participació d’un establiment d’Andorra.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.