Foto: Anna Gallart / CCAU

Arnau Martínez, estudiant d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE) de l’Alt Urgell, ha presentat aquest dijous a Brussel·les les eines que el programa Odisseu posa a disposició dels joves per al seu arrelament a les comarques rurals de Catalunya. La presentació, que portava per títol “Atraure joves talents a àrees rurals”, ha tingut lloc en el marc del 2n Workshop d’inclusió social, centrat en el lema “Fem més atractives les àrees rurals per a la gent jove”.

L’acte d’aquest matí ha servit per debatre com incrementar l’atractiu de les àrees rurals per a la gent jove a través de l’intercanvi d’experiències i eines innovadores de diferents països europeus. A més d’Arnau Martínez, també hi ha estat present la directora del Consorci Alt Urgell-Cerdanya, Mireia Font.

El projecte Odisseu pel talent jove al món rural està coordinat pel Consorci Alt Urgell–Cerdanya i ha estat seleccionat per la Xarxa Europea de Desenvolupament Rural per participar en aquest fòrum en considerar-lo com a bona pràctica. El jove que ha presentat el projecte a Brusel·les, Arnau Martínez, va ser un dels participants en el Pràcticum Odisseu de l’any 2017.

Imatge: Arnau Martínez durant la presentació del projecte a Brussel·les.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada