L’Alt Urgell enceta els Tallers Pirinencs d’Escriptura Creativa

Fomentar l’escriptura com a eina d’expressió és l’objectiu de la primera edició dels Tallers Pirinencs d’Escriptura Creativa, els quals començaran a l’Alt Urgell amb un curs formatiu de 20 hores de durada, que impartirà l’escriptor Manel Figuera. Les sessions començaran el pròxim 2 de febrer i tindran lloc cada dijous, de 7 a 9 del vespre, al Centre Cívic L’Escorxador de la Seu d’Urgell.

La iniciativa sorgeix a partir de la constatació de l’existència d’una demanda de formació en creació literària per part de ciutadans de diversos sectors de la població. Així, han confluït en aquest projecte institucions i entitats com ara el Consell Comarcal, l’Ajuntament de la Seu, l’Ajuntament d’Organyà, l’Oficina Jove, el Consorci d’Atenció a les Persones, la Biblioteca Sant Agustí, el Consorci per a la Normalització Lingüística, l’Associació Llibre del Pirineu i Òmnium Cultural.

Els tallers compten amb el suport de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA) i és previst que s’estenguin, al llarg de l’any, a altres comarques del territori. El propòsit és potenciar la tradició literària del Pirineu i incentivar l’aparició de nous valors que vinguin a sumar-se als escriptors ja consolidats, de tal manera que, en el futur, es pugui parlar d’una escola pirinenca de les lletres.

Les persones interessades a inscriure’s al taller en poden demanar més informació i inscriure-s’hi a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, al telèfon 973 35 56 08. Les inscripcions són gratuïtes, tot i que les places són limitades.

TOTES LES NOTÍCIES