Per aquest any, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell implementarà un nou programa d’experiència professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya, anomenat “Fem Ocupació per a Joves” i que és finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

L’objectiu d’aquest programa és la inserció laboral de les persones joves de 18 a 29 anys, inscrites prèviament al Registre de Garantia Juvenil, en situació d’atur i prioritàriament amb experiència professional. El programa proporcionarà a aquests joves, entre d’altres recursos, la formació necessària per ocupar un determinat lloc de treball.

Aquesta política s’adreça a persones joves que disposen del títol d’Ensenyament Secundari Obligatori, de Batxillerat o d’un Cicle Formatiu de grau mig. També a aquells joves que, malgrat no disposar d’alguna d’aquestes titulacions, disposen de la corresponent equivalència a efectes laborals o acadèmics.

Cadascuna de les persones joves que participin en aquest programa rebrà les següents actuacions ocupacionals: experiència professional mitjançant contracte laboral, formació vinculada al contracte de treball i orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació.

Prèviament al desenvolupament d’aquestes actuacions, el Consell Comarcal està realitzant tasques de prospecció empresarial amb la finalitat de conèixer les necessitats formatives i de contractació de les empreses del territori. Les empreses interessades poden respondre l’enquesta a través de l’enllaç web: http://bit.ly/prospeccioalturgell18

Les persones que vulguin rebre més informació de les condicions del programa, poden adreçar-se a la tutora del programa: a través del correu electrònic: lcarchat@ccau.cat (Lourdes Carchat) o bé del telèfon 973 355 798 – CETAP (Pl. De les Monges ·Edifici Les Monges, 3a Planta, La Seu d’Urgell).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada