El  Consell Comarcal de l’Alt Urgell se suma a la commemoració de la Setmana de l’Energia, del 19 al 25 de juny, coincidint amb la Setmana Europea de l’energia sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en l’ús racional de l’energia.

Les diferents accions que es duran a terme s’han organitzat des del Consell Comarcal de l’Alt Urgell amb el suport de l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), la Diputació de Lleida i els ajuntaments de la comarca entre d’altres institucions i entitats, amb l’objectiu de caminar cap a un nou model energètic, del qual es vol que la societat en sigui protagonista.

Els actes de la Setmana de l’Energia s’enceten aquest dissabte amb el joc “No perdis l’energia” organitzada per PEUSA, i continuarà divendres 23 de juny amb jocs pels mes menuts a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell i al pavelló d’Oliana a càrrec de l’ICAEN. El mateix dia, Integra Pirineus organitza una visita guiada a la caldera de biomassa del Sant Hospital de La Seu, amb descàrrega d’estella incorporada i explicació de tot el procés de la biomassa.

La setmana del 27 de juny la seu del Consell Comarcal acollirà l’exposició “La biomassa forestal i agrícola a Catalunya” i dues xerrades sobre la planificació del projecte Forest4Local, a càrrec de la Diputació de Lleida, a més d’una xerrada sobre transició energètica, a càrrec de l’ICAEN, dimecres 28 de juny.

Aquestes accions aniran seguides d’altres que es realitzaran al mes juliol, com el taller de contractació elèctrica i comptabilitat energètica per comerços dins del cercle de xerrades del Cafè-comerç o l’exposició “tu tens la paraula”, també proporcionada per l’ICAEN.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada