navegadors

Internet és cada vegada més lent i els motius no tenen res a veure amb la connexió al món online.

Amb el temps i de forma progressiva, els continguts a la xarxa han canviat. Mentre fa alguns anys una pàgina web podia pesar una mitjana de 1MB, actualment aquesta xifra s’ha vist doblada situant-se el pes mitjà en els 2,1MB.

L’explicació d’aquest succés és la major quantitat de fotografies, vídeos o textos que actualment apareixen a les webs, sumat a la major quantitat d’enllaços o plug-ins. La competitivitat entre pàgines és cada vegada més gran i els propietaris de les webs lluiten uns amb altres oferint més informació i més variada que els seus competidors.

A tots aquests elements s’afegeix el fet que moltes webs utilitzen eines de tercers per analitzar el comportament dels seus usuaris, cosa que també alenteix la velocitat de càrrega de les pàgines.

Finalment un motiu més se suma a aquest fenomen. Actualment els desenvolupadors webs han de crear diverses versions dels seus portals per saciar les diferents plataformes en què són visitades. D’aquesta manera la major lentitud de la xarxa es deu a l’aparició de les versions webs per a smartphones i tauletes.

Per Tecnonews / AMIC – AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada