Durant aquest matí l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, ha visitat a Andorra la zona zero on es va produir l’esllavissada dissabte a la matinada. Al centre de coordinació instal·lat pel Govern Andorrà, s’ha reunit amb el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, el Consol Major de Sant Julià de  Lòria, Josep Miquel Vila, el Cap de l’Àrea de Mobilitat d’Andorra Jaume Bonell i amb altres autoritats, així com amb els mitjans d’emergència que estan gestionant les tasques per condicionar la zona i minimitzar els desperfectes i inconvenients al trànsit.

Des de poques hores després de l’esllavissada, es va poder obrir el transit als vehicles lleugers de menys de 2 metres d’alçada per una via habilitada a la part posterior del centre comercial i pel pàrquing d’aquest.  I avui al matí s’ha obert un carril per permetre el pas als vehicles pesants (camions, caravanes, autobusos, etc) que  circulen d’un en un sota el control dels agents de la Policia i del servei de circulació.

Per garantir la seguretat de la carretera afectada es construirà una paret de formigó, uns pilars metàl·lics i uns taulons a la zona afectada que permetrà obrir tots els carrils de la CG1 en tots dos sentits, si no hi ha inconvenients, a partir del dijous.

L’alcalde ha agraït els esforços de tots els equips d’emergència que estan participant en els treballs i ha reiterat l’oferiment de col·laboració per part de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, com també ha fet el Govern de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada