L’alcalde de Barcelona inaugurarà la Fira de Sant Ermengol

Xavier Trias, alcalde de Barcelona, serà l’encarregat d’inaugurar la Fira de Sant Ermengol 2014 de la Seu d’Urgell. La inauguració tindrà lloc el proper dissabte, 18 d’octubre, a les 11 del matí, en un acte que se celebrarà a la sala de d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Aquest any, coincidint amb la voluntat de potenciar la marca La Seu d’Urgell, capital del formatge, s’ha volgut que la inauguració anés a càrrec de l’alcalde de la capital del país.

Com és habitual, l’alcalde de la ciutat, Albert Batalla, donarà la benvinguda a l’alcalde de la capital catalana i a les autoritats convidades a aquesta fira mil·lenària que se celebra a la capital de l’Alt Urgell.

Després d’aquest acte protocol·lari, Xavier Trias i Albert Batalla, juntament amb el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament urgellenc, Jordi Pallarès, encapçalaran la comitiva que es desplaçarà fins als diversos recintes firals per visitar tant l’AutoFira, la Fira de Formatges Artesans del Pirineu -que enguany celebra la seva vintena edició- així com l’Espai tast Km0-Gustum, la mostra ramadera, l’espai ‘Aliments del territori i tu’, així com la mostra de comerç, promoció turística, entitats, esports i associacions.