L’alcalde de la Seu es reuneix amb el Ministerio de Fomento per demanar agilitat en les obres de l’N-145

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, s’ha reunit aquest dijous amb el Director General de carreteres del Ministerio de Fomento, Jorge Urrecho i amb el subdirector general de conservació, Vicenç Vilanova, per tractar sobre la continuïtat de les obres de la carretera N145, que uneix la Seu amb el Principat d’Andorra.

Batalla ha manifestat als responsables de Fomento la preocupació del territori pel retard de l’obra (la previsió de finalització era durant el mes de maig del 2011), la incertesa sobre el calendari de finalització i la inseguretat que comporta l’estat actual de la via. “És una via estratègica per al nostre territori. Per la seguretat dels conductors i la dinamització econòmica i turística cal un impuls definitiu de la carretera”, ha afegit.

Urrecho, ha assegurat que el Ministerio té la voluntat d’accelerar els treballs per tal d’arribar a l’hivern d’aquest any amb el nou túnel en servei, el nou accés a Anserall acabat i el reasfaltatge de la majoria de trams de la via fets. El Director General ha explicat a l’alcalde de la Seu que han acordat amb l’empresa constructora un calendari de treball que permetrà accelerar les obres per fer-ne una part molt important durant aquest any i finalitzar-les completament al 2013.

Per Batalla, aquests nous compromisos són positius pel territori i confia que es compleixin tal i com han detallat els responsables del Ministerio de Fomento. L’alcalde urgellenc ha assegurat que des de l’Ajuntament es continuarà vetllant pel desenvolupament de l’obra i el calendari amb l’actitud exigent que s’ha mantingut fins al moment.

Finalment, des de l’Ajuntament de la Seu s’ha destacat la feina de pressió coordinada amb la resta d’institucions del territori, especialment amb el Govern d’Andorra, “que ha exercit un paper clau”.

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES