L’Albó vol convertir-se en un centre de dia

alboLa residència L´Albó vol convertir-se en un centre de dia per a tots els usuaris i obrir-se més a la societat. És a dir, que puguin fer activitats a la residència i no desplaçar-se fins a l´escola de Meritxell. Així ho ha explicat Elisabeth Tugues, la nova directora. La residència ha acollit aquest matí una actuació de l´Aula de Dansa comunal, que ha volgut acostar el repertori als usuaris de la

L’Albó ofereix un servei d’habitatge, així com estades de respir, als usuaris de l’Escola de Meritxell que no tenen família, o que no poden romandre amb ella per circumstàncies personals o familiars. La nova directora de la residència L’Albó vol que els interns puguin fer totes les activitats possibles a la residència. També pretén donar més serveis i obrir-se més a l’exterior.

Precisament, l’Aula de Dansa Comunal ha dut a terme una actuació a la residència per mostrar el resultat de la formació de les alumnes fora de l’aula. El comú d’Andorra la Vella vol potenciar les activitats que du conjuntament amb l’escola de Meritxell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.