L’Ajuntament de Ponts visita Andorra la Vella ‘per enfortir llaços comercials i culturals’

L’alcalde de Ponts, Francisco Garcia, acompanyat del primer tinent d’alcalde, Salvador Balagué, i la regidora de Cultura, Carme Marquilles, han visitat aquest divendres el Comú d’Andorra la Vella. La intenció és enfortir llaços comercials i culturals amb Andorra, tenint en compte que la població de Ponts és un lloc de pas important per als andorrans, i que es comparteixen molts elements culturals i de tradicions.

L’alcalde de Ponts, Francisco Garcia, ha assegurat que l’estreta relació amb Andorra ‘és una oportunitat econòmica i social per Ponts’, mentre que la cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, ha afegit que també es poden reforçar lligams en l’àmbit cultural fent intercanvis i col·laborant en les diferents manifestacions culturals que celebren les dues poblacions.

Precisament la relació entre les dues poblacions va sorgir arran de la invitació que Ponts va fer als cònsols per assistir al tradicional Ranxo que celebra aquesta població de la Noguera al mes de febrer. Rosa Ferrer ha assegurat que l’objectiu del Comú d’Andorra la Vella és reforçar lligams amb tot l’entorn geogràfic i sobretot amb els veïns amb vincles històrics, i ha destacat que per Andorra, Ponts és un lloc gairebé d’obligada parada.