El pròxim 2 de març, el municipi de les Valls d’Aguilar posarà en marxa el cicle Noves Musicals, una iniciativa de l’Ajuntament que té com a objectius prioritaris posar a l’abast dels grups de nova creació una plataforma de promoció i, alhora, facilitar als veïns l’accés a aquesta expressió cultural.

El concerts del cicle no tenen un calendari fix, sinó que s’aniran programant en funció de l’oferta i la demanda. El que sí que s’ha definit és el lloc de celebració i el format de l’acte. Així, el local social Cal Pere de Noves de Segre serà l’escenari dels concerts, que aniran precedits d’un “sopar jove” al mateix espai.

L’Ajuntament, com a promotor del projecte, ha trobat una fórmula per aconseguir l’autofinançament de l’activitat. Els grups que hi actuaran no cobraran cap catxet, però, com a contraprestació, rebran els beneficis de la recaptació del bar que muntaran els mateixos veïns del poble. “D’aquesta manera, tothom hi sortirà guanyant, tant els músics, com la gent i el municipi”, ha manifestat l’alcaldessa, Rosa Fàbrega.

Noves Musicals s’estrenarà amb el concert del grup de nova formació R.O.T. Power Folk, que està integrat per sis components, que toquen acordions diatònics, violí, baix elèctric, bateria i percussions. El repertori que oferiran és de creació pròpia i, al llarg del concert, interpretaran i dirigiran danses tradicionals per a tot el públic.

El concert començarà a dos quarts d’onze de la nit i l’entrada serà gratuïta per a tothom. Abans, però, a les nou de la nit, hi haurà un sopar low cost a base de frankfurts alemanys i crêpes francesos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada