Els urgellencs ja poden respondre una enquesta on line per valorar la Festa Major 2018, on també hi poden fer arribar suggeriments i propostes de millora de cara a la programació de l’any vinent a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

La regidora de Festes i tradicions del Consistori urgellenc, Sílvia Iscla, manifesta que “des de l’equip de govern potenciem la participació dels urgellencs i urgellenques a través d’una enquesta on, per una banda es pot valorar la passada Festa Major, i per l’altra, fer propostes per la de l’any vinent. Cada any, les respostes que rebem les tenim en compte a l’hora de programar les activitats”.

L’enquesta

L’enquesta s’inicia amb una pregunta de valoració general de la Festa Major on es demana als enquestats que puntuïn de l’1 al 5 (1 malament-5 molt bé).

El qüestionari també vol saber la valoració de les activitats infantils i juvenils, així com dels actes celebrats a la plaça Catalunya, a la plaça del Camp del Codina i a l’Espai Casetes.

L’enquesta sobre la Festa Major també demana la valoració de les propostes musicals com el SeuFolk. La ciutadania també podrà valorar les activitats esportives i culturals.

Una altra pregunta que es fa als enquestats és sobre la publicitat i la difusió que se’n fa de la pròpia Festa Major (fulletó, llibret de mà, xarxes socials, pàgina web, App, etc.).

Finalment, l’enquesta permet als enquestats que facin saber els seus suggeriments i les seves propostes de cara a properes edicions de la Festa Major de la Seu d’Urgell.

Accés a l’enquesta clicant aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada