L’Ajuntament de la Seu torna a posar en marxa una enquesta per valorar la Festa Major

Els urgellencs ja poden respondre una enquesta on line per valorar la Festa Major 2018, on també hi poden fer arribar suggeriments i propostes de millora de cara a la programació de l’any vinent a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

La regidora de Festes i tradicions del Consistori urgellenc, Sílvia Iscla, manifesta que “des de l’equip de govern potenciem la participació dels urgellencs i urgellenques a través d’una enquesta on, per una banda es pot valorar la passada Festa Major, i per l’altra, fer propostes per la de l’any vinent. Cada any, les respostes que rebem les tenim en compte a l’hora de programar les activitats”.

L’enquesta

L’enquesta s’inicia amb una pregunta de valoració general de la Festa Major on es demana als enquestats que puntuïn de l’1 al 5 (1 malament-5 molt bé).

El qüestionari també vol saber la valoració de les activitats infantils i juvenils, així com dels actes celebrats a la plaça Catalunya, a la plaça del Camp del Codina i a l’Espai Casetes.

L’enquesta sobre la Festa Major també demana la valoració de les propostes musicals com el SeuFolk. La ciutadania també podrà valorar les activitats esportives i culturals.

Una altra pregunta que es fa als enquestats és sobre la publicitat i la difusió que se’n fa de la pròpia Festa Major (fulletó, llibret de mà, xarxes socials, pàgina web, App, etc.).

Finalment, l’enquesta permet als enquestats que facin saber els seus suggeriments i les seves propostes de cara a properes edicions de la Festa Major de la Seu d’Urgell.

Accés a l’enquesta clicant aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada