enquesta festa major

La Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha tornat a obrir a la participació ciutadana de tots els urgellencs i urgellenques l’elaboració del programa de la Festa Major 2015 a través d’una enquesta que es pot trobar a www.laseu.cat/serveis/participacio-ciutadana/enquesta-festa-major-2014

Al respecte, Meritxell Planes ha afirmat que “l’enquesta pretén ser una eina per a poder valorar la Festa Major d’aquest any i alhora poder dissenyar la programació de la Festa Major dels propers anys, tenint en compte les inquietuds i opinions dels ciutadans. Durant aquests 4 anys hem anat potenciant la participació ciutadana a l’hora de programar la Festa Major, fet que s’ha demostrat com un encert perquè la gent se la faci seva i realment és destini el pressupost a fer una festa al gust de tothom i per a tothom”.

Què pots fer tu per la Festa?

L’enquesta presenta un seguit de preguntes directes per tal que el ciutadà pugui proposar alguna activitat nova, perquè expressi quina és la que més li ha agradat, o perquè valorari les novetats d’enguany.

A més a més, també es demana als enquestats la seva participació a l’hora d’elaborar el programa de la festa major de l’any vinent demanant directament si volen formar part d’alguna de les entitats organitzadores: Comissió de Festes, la Coordinadora de Castes o qualsevol entitat o associació de la Seu d’Urgell.

La coordinadora de casetes també ha afegit a l’enquesta la seva part, amb l’objectiu que els joves puguin dir la seva referent a l’espai de casetes i a les activitats noves que ha liderat enguany la coordinadora.

Els responsables de la coordinadora destaquen la importancia de la implicació del jovent a la festa major i fan una crida a que aquests, poc a poc, es vagin sumant i aportin noves propostes per les properes festes, així com participar directament en l’organització, ja que “una festa es fa des de la ciutadania”.

L’enquesta es pot respondre telemàticament durant el període d’un mes, ja que en breu és començarà a organitzar la propera Festa Major: la contractació de la majoria de grups musicals, orquestres o activitats concretes s’han de tancar amb força temps d’antelació per tal d’aconseguir millors preus o poder tenir el grup que es vol.

L’enquesta

Per poder omplir l’enquesta cal posar l’edat de la persona.

Es demana als participants de l’enquesta que puntuïn de l’1(malament) al 5 (Molt bé) les següents preguntes:

  1. Quina nota hi poses a la Festa Major?
    2. Proposaries alguna activitat nova? Quina i per quina edat?
    3. Quina és l’activitat que més valores i la que menys?
    4.Com valores el nou espai lúdic de Festa Major a la plaça Camp del Codina?
    5.Com valores les Xarxes Socials i les noves eines de comunicació utilitzades durant la Festa Major?

Coordinadora Casetes

Pel que fa a la programació de l’Espai Castes es pregunta als joves:

1.Com valores la Festa Major a l’Espai Casetes i sala polivalent?
2.Alguna aportació per la distribució de l’espai casetes per a futures edicions? (valorar per escrit)
3.Com valores les activitats organitzades per Coordinadora de Casetes? (cursa de llits, jocs fers, tast de gintònics). Alguna aportació per a futures edicions? (valorar per escrit)
4.Pots nombrar grups d’enguany que t’hagin agradat? Repetiries algun grup? Pots suggerir grups per la Festa Major 2015 (valorar per escrit)
5.Què pots fer tu per la Festa Major? Participa-hi!
Formar part de: Coordinadora de casetes /Comissió de Festes o de quina manera creus que pots col·laborar?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada