festa-major-seuLa  Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell torna a obrir una enquesta adreçada a tots els urgellencs i urgellenques per tal que valorin la passada Festa Major i alhora puguin fer arribar suggeriments i propostes de millora per a la programació de la de l’any vinent.

Enguany, l’enquesta es pot respondre online (https://goo.gl/xmSfRf) com també es pot contestar en format paper. El formulari en paper està a disposició de tothom que el vulgui omplir tant a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) com a l’Espai Ermengol.  

Una altra novetat és la realització de tres enquestes més específiques. Cadascuna d’elles pretén fer una valoració de les activitats que s’han adreçat a cada col·lectiu, concretament per a cada consell municipal: el Consell Municipal d’Infants, el Consell Municipal de Joves i el Consell Municipal de Gent Gran.

Respecte a aquesta nova enquesta, la regidora de Festes i Tradicions del Consistori urgellenc, Sílvia Iscla, manifesta que “la valoració és la part final de la Festa Major, i el nostre objectiu és que l’enquesta sigui una eina útil de participació ciutadana”. Iscla convida a tots els urgellencs i urgellenques que facin aquesta enquesta per tal de fer arribar la seva opinió: “És important que els ciutadans i ciutadanes, que són els que viuen la Festa Major, facin l’enquesta i puguin dir la seva, valorant els actes i fent propostes per a les futures edicions”.  

Per poder omplir l’enquesta cal posar primerament l’edat de la persona, tal i com s’indica en el formulari. Seguidament hi trobarem una pregunta de valoració general de la Festa Major on es demana als enquestats que puntuïn de l’1 al 5 (1 malament-5 molt bé).

L’enquesta també pregunta la valoració de les activitats (concerts, sardanes, balls, havaneres, etc.) que es porten a terme en els diferents espais de la ciutat com a la plaça Catalunya, a la plaça del Camp del Codina i a l’Espai Casetes.

El qüestionari sobre la Festa Major també demana la valoració de les propostes musicals com el SeuRock, el SeuTrònic i el SeuFolk.  

L’enquesta també pregunta sobre les activitats esportives i les culturals, i com es valora el teatre de Festa Major. Una altra pregunta que es fa als enquestats és sobre la publicitat que se’n fa de la pròpia Festa Major (fulletó, llibret de mà, xarxes socials, pàgina web, App, etc.).

Finalment, l’enquesta pregunta quina és l’activitat o activitats que més han agradat de la passada Festa Major, i quina o quines són les que menys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada