batalla

Un total de 3.187.000 milions d’euros destinarà l’Ajuntament de la Seu d’Urgell al llarg d’aquest any 2014 a la ciutat amb l’objectiu de fer obres de manteniment, de millora d’espais i de promoció del municipi.

Així ho han explicat en roda de premsa aquest migdia l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, i el primer tinent d’alcalde de l’ajuntament urgellenc, Jesús Fierro, en la presentació del Pla d’Inversions previst per enguany. “Aquest pla d’inversions provocarà un impacte positiu per la Seu, pels serveis que es donen a la ciutadania i per a la promoció del municipi, així com també per generar economia i llocs de treball a través de la inversió pública”, ha afirmat Albert Batalla.

Finançament de les inversions: el 59,47% prové de subvencions
L’alcalde urgellenc ha manifestat que “es tracta d’una xifra important, sobretot tenint en compte que són diners estalviats perquè hem fet els deures. No hem demanat ni un cèntim d’euro als bancs per a poder tirar endavant aquest pla d’inversions per la ciutat”.

Albert Batalla ha explicat que aquest pla d’inversions 2014 s’ha pogut elaborar gràcies als recursos propis del mateix Ajuntament i als recursos provinents d’altres administracions com la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya o la Unió Europea).

L’alcalde de la Seu també ha volgut remarcar que del total dels 3.187.000 milions d’euros que s’invertiran al llarg d’aquest any a la ciutat el 59,47% (1.895.500 euros) són provinents de subvencions d’altres administracions; el 35,3% (1.123.500 euros) procedeix de fons propis de l’ajuntament urgellenc; i el 5,23% restant (168.000 euros) prové de les contribucions especials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada