agenda-seu

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell acaba de posar en funcionament el web agenda.laseu.cat on es poden consultar tots els esdeveniments que tenen lloc al nostre municipi.

L’objectiu de publicar aquest web és que tothom que ho desitgi, tant urgellencs com visitants i turistes, es pugui informar de tot allò que passa a la Seu d’Urgell tant des d’un punt de vista cultural, esportiu com social.

A la pàgina d’inici d’aquest web hi trobem a la part de dalt, a la dreta, un calendari del mes en curs on hi trobem marcats els dies que hi haurà alguna activitat o esdeveniment a la Seu d’Urgell. També a dalt de la pàgina, però a l’esquerra, hi surten els propers esdeveniments més destacats.

La pàgina es complementa amb les activitats i esdeveniments col·locats per ordre cronològic.

Els usuaris del web també poden accedir-hi a través d’un filtre on es pot seleccionar el tipus d’activitat i l’edat. Les temàtiques són: cinema, conferències i congressos, cursos i tallers, esports, exposicions, fets i tradicions, fires i mercats, lletres música, teatre i dansa i altres.

Cal remarcar que aquest web (agenda.laseu.cat) també disposa d’una versió adaptada per smartphones.

Properament aquest web també es podrà accedir a través del web municipal www.laseu.cat on hi haurà un enllaç específic que ens hi portarà directament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada