El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), per mitjà de la subvenció concedida per l’Institut Català de les Dones a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, organitza una acció formativa adreçada a dones emprenedores, empresàries i dones que es trobin en un moment de canvi professional.

La iniciativa, que porta per títol Emprenedores Liderant, consta de quatre sessions formatives que es desenvoluparan durant els mesos de gener i febrer. La primera sessió tindrà lloc el dia 23 de gener i finalitzarà el 13 de febrer.

L’objectiu d’aquesta acció formativa és fomentar el desenvolupament personal, prendre consciència de les potencialitats i dels talents com a element impulsor del procés, identificar obstacles que impedeixen assolir reptes, incorporar enfocaments de coaching orientats a ampliar horitzons, potenciar les habilitats de comunicació i crear comunitat de dones emprenedores a la comarca.

Aquesta formació es farà al CETAP-Telecentre, a la tercera planta de l’edifici de les Monges, a la Seu d’Urgell, i serà dirigida per Anna Bentanachs, de Kaxi Coaching.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al Consorci d’Atenció a les Persones, al correu electrònic igualtat@capau.cat o bé als telèfons 973 353 112 i 973 354 102. Les inscripcions, que tenen un cost de 60 euros, i estan subvencionades, es poden formalitzar fins el dia 20 de gener.

Aquesta activitat, que forma part del Pla d’Igualtat de l’Alt Urgell, compta amb el suport de l’Institut Català de les Dones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada