Des de dijous 1 de març ja es poden presentar les sol·licituds per poder accedir a les subvencions adreçades a aquelles persones que s’estableixin com a autònoms durant el 2018. El termini d’aquesta nova convocatòria s’allargarà fins el 15 de desembre, o fins que s’exhaureixi la partida pressupostària que està fixada en 10.400 euros.

Les persones que hi estiguin interessades poden obtenir la sol·licitud a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o bé a través del web municipal www.laseu.cat i, posteriorment, presentar-la presencialment a l’OAC de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Recordem que poden accedir a aquests ajuts les persones desocupades o en situació d’atur que es donin d’alta d’autònoms al 2018; i les persones assalariades amb jornada igual o inferior al 50% de la jornada complerta que es donin d’alta d’autònoms al 2018 a partir de l’1 de gener d’aquest any i queestiguin empadronades a la ciutat des de 6 mesos abans de l’1 de gener o que demostrin un històric d’empadronament de mínim 5 anys consecutius.

Cal remarcar que aquestes subvencions també incorporen la possibilitat d’acollir-se encara que es treballi per compte aliè. En aquest cas, però, només s’hi podrà accedir quan es treballi, com a màxim, a mitja jornada per compte d’altri.

Programa de subvencions autònoms

Val a dir que el programa de subvencions per a persones que s’estableixin com a autònoms ha atorgat en els darrers sis anys, des de 2012 a 2017, un total de 28.400 euros entre un total de 49 autònoms. Aquests ajuts tenen com a objectiu fomentar l’ocupació i l’emprenedoria a la Seu d’Urgell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada