camp-seuL’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha licitat les obres per substituir l’actual gespa artificial del camp de futbol municipal. Les empreses que hi estiguin interessades poden presentar les seves propostes fins el 15 d’abril.

El projecte que ha sortit a concurs inclou l’extracció de la gespa que hi ha actualment al camp de futbol de la Seu d’Urgell, així com la seva substitució per una gespa artificial més moderna i de millor qualitat.

Recordem que l’actual gespa artificial es va instal•lar el 2001. Tot i haver-se realitzat diverses actuacions de manteniment, ja ha superat el període de vida útil i es troba en condicions desfavorables per a la pràctica del futbol.

A més a més, també es preveu el canvi del sistema de reg del mateix camp de futbol, ja que el sistema existent de reg automàtic amb aspersors ubicats dins del terreny de joc no ha funcionat de manera satisfactòria. El nou sistema inclourà un parell d’aspersors més potents que treballaran des de fora els límits del terreny de joc, fet que afavorirà el manteniment de la gespa i a la vegada limitarà els punts conflictius i perillosos dins del camp.

Pel tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Lluís Biosca, la substitució de la gespa del camp de futbol “culminarà tot el seguit d’actuacions de reforma i condicionament que s’han dut a terme a la zona esportiva municipal i millorarà així les condicions de treball del prop del miler d’esportistes de totes les edats que fan ús d’aquesta instal·lació al llarg de l’any”.

Les obres tenen un pressupost de 221.978,99 euros i estan parcialment subvencionades amb un ajut de 90.000 euros per part de la Federació Catalana de Futbol.

Les obres es portaran a terme entre el 15 de juny i el 22 d’agost, és a dir, s’iniciaran una vegada finalitzi l’actual temporada 2013-2014 i abans no comenci la nova temporada 2014-2015.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada