L’Ajuntament de la Seu d’Urgell presentarà en breu davant la Junta de Govern una proposta per la instal·lació de càmeres de videovigilància a la nova plaça Joan Sansa com a mètode preventiu que garanteixi el bon ús d’aquest nou espai urbà.

La plaça Joan Sansa, que actualment es troba en la recta final de les obres de reurbanització, ha patit darrerament algun acte incívic en hores que no s’hi treballa. Un exemple ha estat aquest mateix a cap de setmana on uns desconeguts van penjar a una cistella de bàsquet d’aquesta plaça una estructura metàl·lica.

Així mateix, també s’ha hagut d’advertir i fer fora per part de la Policia Local a moltes persones per ocupar aquest espai que encara no està obert al públic. Es tracta de persones que han saltat la tanca perimetral de l’obra per accedir-hi

L’equip de govern ja va plantejar aquesta proposta davant tots els grups municipals a principis de la setmana passada, i que avui mateix l’alcalde ha anunciat que ho portarà a la junta de govern.  

La plaça és un espai molt gran, amb molts equipaments per al lleure, els quals tindran una normativa d’ús que cal assegurar que tothom els compleixi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada