L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha tancat el pressupost de l’exercici 2017 amb un estalvi net d’1.290.000 euros i un romanent de tresoreria de 2.860.000 euros. L’assoliment d’aquest romanent permetrà al Consistori urgellenc disposar de prop de 1.500.000 euros per a noves inversions per a la ciutat per aquest any 2018.

D’altra banda, malgrat un préstec de 2M€ per la construcció d’un nou centre de serveis que s’iniciarà en breu al carrer de l’Orri, el rati d’endeutament se situa en un 73,72%, xifra que permet, un any a més, que l’Ajuntament de la Seu continuï per sota de l’endeutament del 75%, ràtio per sota de la qual no cal demanar permís a la Generalitat per a endeutar-se. La previsió és tancar l’exercici del 2018 amb un deute municipal a l’entorn del 66%.

De la liquidació del pressupost 2017 ja en va donar compte el tinent d’alcalde d’Hisenda, Jesús Fierro, en el darrer ple municipal. Al respecte, Fierro va explicar que “les dades del tancament són molt positives, i ens permeten afirmar que, després d’anys d’esforç i bona feina, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell té una molt bona salut financera, ben estructurada i preparada per a poder afrontar amb èxit tots els nous reptes de futur que es plantegin”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada