El  ple de de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell va aprovar ahir al vespre les bases reguladores de les subvencions per a la promoció del municipi per aquest any 2017. “Aquests ajuts van destinats al foment de l’ocupació i l’emprenedoria, principalment en el sector comercial i de serveis, donant prioritat als emprenedors menors de 35 anys i als majors de 55, i als establiments que s’instal·lin al centre històric i els nous aparadors al carrer dels Canonges”, explica la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu, Mireia Font.

Els bases d’aquests ajuts estipulen com a requisits que poden sol·licitar-los totes les persones que siguin titulars d’un establiment a la Seu d’Urgell amb un espai inferior als 100 m2 -com a novetat d’enguany s’exclouen magatzems, tallers, obradors i similars- i que s’hagin instal·lat l’any anterior a l’aprovació de la convocatòria, per tant, l’any 2016.

Els ajuts contemplen les reformes, les ampliacions, les apostes per l’eficiència energètica, la creació de llocs de treball, la creació d’un producte o servei  innovador, com a requisits més importants.

En breu es farà pública la convocatòria per tal que tothom que hi estigui interessat i compleixi amb els requisits, pugui presentar la seva sol·licitud. 

Recordem que aquesta tipologia d’ajuts, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell la va posar en marxa l’any 2009, dins de les mesures per pal·liar la crisi. Val a dir doncs que des del 2009, l’Ajuntament urgellenc ha atorgat més de 165.000 euros en aquesta tipologia de subvencions, “de les quals se n’han beneficiat moltes persones del municipi i per això hi continuem apostant, convençuts que es tracta d’una bona mesura per ajudar a tirar endavant a persones que s’animen a donar vida al comerç i als serveis de la nostra ciutat”, remarca Mireia Font.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada