ajuntament seuL’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha organitzat per al proper dijous, 19 de març, un acte públic, sota el títol d’Ara toca passar comptes, que tindrà lloc a la sala de Sant Domènec a dos quarts de nou del vespre, per explicar i contrastar amb els ciutadans les accions dutes a terme durant el mandat municipal 2011-2015, així com totes aquelles que no s’han pogut realitzar.

Es tracta d’una acció amb un alt sentit democràtic, no gaire habitual en l’actual cultura política, i que el govern municipal ja va dur a terme per primer cop en finalitzar l’anterior legislatura.

L’alcalde urgellenc, Albert Batalla, afirma que “just quan finalitza la legislatura, creiem que és el moment de passar comptes dels compromisos contrets fa quatre anys amb els urgellencs i urgellenques, igual com ja vam fer fa quatre anys”.

En l’acte, que serà dinàmic i obert a tothom, hi intervindrà l’alcalde, i els responsables de cada àrea respondran els dubtes i preguntes dels assistents. L’objectiu és crear un diàleg amb els ciutadans de la Seu d’Urgell. L’acte constarà de diferents blocs: Gestionem els Recursos; Cuidem les Persones; Generem Oportunitats; Impliquem les Persones; Endrecem la Ciutat; Equipem la Ciutat; i Fem Territori, Fem País.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada