ajuntament seuL’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha contractat a quatre joves titulats, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral.

Aquests quatre joves, que tenen un contracte de pràctiques remunerades de sis mesos a jornada completa, estan treballant en l’àmbit de l’administració electrònica del Consistori urgellenc.

Concretament aquestes persones treballen en quatre projectes diferents: manteniment de derivats de la llei de transparència; implantació dels expedients electrònics; implantació dels circuits de signatura electrònica dins la intervenció municipal; i implantació d’un gestor de projectes per documentar esdeveniments municipals com la festa major o la Fira de Sant Ermengol, entre d’altres.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell va sol·licitar una subvenció al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya per tal d’incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.  

Els aspirants havien de complir quatre requisits com ser menors de 30 anys; beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil; estar inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats a les oficines de Treball; i estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o bé un certificat de professionalitat. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada