ajuntament seuL’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha contractat 5 persones que es trobaven a l’atur, a través del Programa Joves per l’Ocupació. Aquests cinc joves urgellencs treballen des de mitjans del passat mes de juny en el Servei Municipal de Parcs i Jardins. Aquests nois portaran a terme, durant sis mesos, tasques de jardiner en els diferents espais públics de la ciutat.

Programa Joves per l’Ocupació

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), que té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones, a través del Programa Joves per l’ocupació pretén proporcionar a aquest col·lectiu una qualificació i unes competències professionals suficients per a què puguin definir i construir la seva trajectòria professional que els permeti inserir-se en el mercat laboral amb unes mínimes garanties d’estabilitat.

El Programa de Joves per l’ocupació és un programa innovador de formació en alternança amb experiència pràctica en empreses, destinat a persones joves d’entre 16 i 24 anys i menors de 30 anys, en el cas de les persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, mitjançant la combinació d’actuacions integrades que fomenten la seva inserció laboral en empreses i/o el seu retorn al sistema educatiu.

Les actuacions previstes en el pla s’emmarquen dins del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil (POEJ) cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu per al període 2014-2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada