L’Ajuntament de la Seu celebra un acte de reconeixement als voluntaris del Pla educatiu d’entorn

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell va celebrar ahir al vespre l’acte de reconeixement al grup de voluntaris i voluntàries que han pres part durant el curs 2015-2016 en diferents projectes educatius emmarcats en el Pla Educatiu d’Entorn (PEE) de la nostra ciutat. En aquest acte, presidit per l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, i la regidora d’Ensenyament, Sílvia Iscla, es va agrair la tasca realitzada per urgellencs i urgellenques, que de manera desinteressada, han ajudat a reforçar la formació dels alumnes tant a nivell acadèmic com d’implicació amb la societat.

Els voluntaris han rebut un diploma acreditatiu de la seva participació i obsequis com ara invitacions per al FeMAP i el teatre de Festa Major. Entre els participants al programa hi ha mestres, treballadors d’altres àmbits professionals i persones jubilades. També es compta amb la col·laboració d’entitats i institucions com ara l’Escola Municipal de Música, l’Escola Oficial d’Idiomes i les AMPA de les escoles.

L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, va manifestar que “és important reconèixer públicament la tasca de persones que ofereixen una part del seu temps lliure per ajudar els infants a sentir-se més partícips de la ciutat”. Batalla també va esmentar de manera particular els voluntaris i voluntàries que enguany culminen la seva trajectòria professional.

El lliurament de diplomes també va comptar amb Josep Serentill, inspector del Departament d’Ensenyament. Serentill va elogiar el bon nivell d’aplicació del Pla Educatiu d’Entorn a la Seu i el nombre de persones que hi col·laboren, alhora que valorava com “molt simbòlic” aquest acte d’agraïment.

Homenatge als mestres i professors jubilats

A més a més, en l’acte es va fer un petit homenatge als mestres i professors que es van jubilar en acabar el curs 2014-2015. Les persones homenatjades, que van rebre un lot de productes artesans de l’Alt Urgell, han estat: Carles Hernando, Conxita Rabassa, Teresa Giraut, Anna Font, Lourdes Vila, Àngel Joval, Roser sanya i Pilar Pérez.

Durant l’acte també es va projectar un vídeo en què es mostrava les diverses activitats del Pla Educatiu d’Entorn, com ara la cavalcada de Reis, visites guiades per als escolars, propostes culturals al recinte de Les Monges o bé, aquesta setmana passada, la festa de final de curs al Parc del Valira.