L’Ajuntament de la Seu atorga prop de 60.000 euros en subvencions a entitats

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat la concessió dels ajusts destinats a entitats, associacions i clubs esportius de la ciutat. L’import total d’aquestes subvencions per l’any 2011 ascendeix a aproximadament als seixanta mil euros.

Cal remarcar que s’ha produït una rebaixa en la quantia total d’aquestes subvencions, respecte a les concedides l’any 2010, com a conseqüència de la situació econòmica i als menors ingressos que obté l’Ajuntament urgellenc.

Des de l’equip de govern municipal s’ha cregut que era important fer l’esforç econòmic d’atorgar aquests ajuts a entitats, associacions i clubs esportius de la Seu, ja que constitueixen un element molt destacat per la cohesió social de la  ciutat.

L’atorgament d’aquestes subvencions s’ha decidit al llarg del debat de pressupostos que s’ha dut a terme entre tots els grups polítics municipals i que amb un ampli consens s’ha pogut tirar endavant en bé del teixit social de la Seu.

La Tinent d’Alcalde d’Atenció a les Persones, Anna Vives, destaca que “La concessió d’aquestes subvencions suposa, malgrat la rebaixa, un esforç considerable per les finances de l’Ajuntament; tot i això, s’ha apreciat la vàlua que, per la Seu, tenen totes les entitats i els clubs esportius a l’hora de treballar en pro de la cohesió social del municipi. Un valor que sempre, però ara més que mai, cal potenciar per poder, entre tots, superar les adversitats del moment. Tot compta per fer front a la crisi, i sobretot, l’esforç de totes aquelles persones que amb la seva tasca mantenen la societat agermanada”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *