L’Ajuntament de la Seu atorga 30.400 euros en subvencions per a obertures de nous negocis al municipi

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat atorgar els ajuts per a la promoció del municipi referents a les obertures de nous negocis durant l’any 2017. En total, s’atorgaran 23 subvencions de les 31 sol·licituds presentades. En xifres, aquestes subvencions atorgades ascendeixen a un total de 30.400 euros.

Al respecte, la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament urgellenc, Mireia Font, manifesta que “un any més, l’objectiu d’aquestes subvencions són fomentar l’ocupació i l’emprenedoria, principalment en el sector comercial i de serveis, prioritzant emprenedors joves i majors de 55 anys. Una altra prioritat d’aquests ajuts són els establiments que s’obrin al carrer dels Canonges”.

Cal remarcar que els beneficiaris d’aquestes subvencions han estat persones físiques o jurídiques amb ànim de lucre titulars d’un establiment a la Seu d’Urgell, amb un espai d’atenció al públic inferior a 100 m2, tal i com marquen les bases dels ajuts per a la promoció del municipi.

Les línies subvencionades contemplen la creació o traspàs d’establiment, reforma de local comercial, creació d’ocupació, creació de producte innovador, joves emprenedors menors de 35 i adults majors de 55, i establiments situats al centre històric de la ciutat.