Ajuntament-seuEl  ple de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell celebrat ahir al vespre va aprovar tres ordenances municipals. Concretament les modificacions de l’ordenança de sorolls i vibracions, la de guals i reserves d’estacionament, i l’aprovació de rètols i publicitat.    

Amb la modificació de l’ordenança de sorolls i vibracions, l’Ajuntament urgellenc podrà controlar telemàticament els controls de limitació de so de bars, bars musicals i pubs, que seran obligatoris. Al respecte, el tinent d’alcalde de Via Pública, Jesús Fierro, explica que l’objectiu principal del canvi de la normativa és “disposar de millors eines per afrontar els problemes de convivència que sorgeixen en qüestions de sorolls”. Aquesta ordenança modificada es posarà ara en exposició pública i posteriorment caldrà aprovar-la de manera definitiva ple del Consistori urgellenc.

La sessió de plenària d’ahir també va aprovar la modificació de l’ordenança que regula guals i reserves d’estacionament. Aquest canvi proposa que els propietaris dels guals es facin càrrec del manteniment i del tram de vorera que afecta la restricció. A més, aquesta modificació també regularitza les zones d’aparcament dels hotels i els guals temporals. Una vegada s’exposin aquestes modificacions al públic i després de la resolució d’al·legacions, l’ordenança haurà de ser aprovada de manera definitiva pel ple de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Un altre punt aprovat ahir pel ple va ser la nova ordenança que regula la retolació d’establiments i la publicitat dels mateixos. En aquest punt, el tinent d’alcalde de Via Pública, Jesús Fierro, remarca la “importància de tirar endavant” amb la seva aprovació inicial. El tinent d’alcalde també anuncia la intenció de reunir-se amb el sector del comerç i l’hostaleria per recollir les seves inquietuds de cara a l’exposició pública d’aquesta nova ordenança.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada