El  consell d’administració de la societat municipal Habitatge i Urbanisme La Seu SL (HIULS) ha aprovat recentment executar les obres d’enderroc de Cal Duat de Castellciutat, concretament la fase 1, que correspon a la part de l’edifici que es troba íntegrament al carrer Marc Comes i que presenta un important estat de degradació.

Aquestes obres d’enderroc s’han adjudicat a l’empresa urgellenca Transports i Excavacions Meya, SL per un import total de 21.65,10 euros, i es realitzaran en les properes setmanes.

Cal recordar que ara fa uns dos anys, l’Ajuntament urgellenc va adquirir l’emblemàtic edifici de Castellciutat amb l’objectiu donar a l’espai un nou ús per al poble i veïns. Els baixos d’aquest immoble, situat a la cantonada del carrer Marc Comes i la plaça de l’Arbre, havia albergat antigament un forn.

Val a dir que HIULS també ha aprovat el projecte de construcció d’un nou col·lector d’aigües residuals per donar servei a diversos immobles de la part de llevant del poble.

L’alcalde de la Seu d’Urgell i regidor de Castellciutat, Albert Batalla, ha remarcat que “cal continuar treballant per endreçar l’espai urbà i els serveis al poble de Castellciutat. L’actuació de Cal Duat i el projecte d’un col·lector a la part de llevant del nucli són dues actuacions importants per als propers mesos, que se sumaran a la canalització de la llau de Benavarre i a l’execució del projecte de la nova plaça de l’Arbre que estem acabant de dibuixar”. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada