L’AIVA sortejarà un cotxe i 3.000 euros durant la Fira de l’Automòbil del 2 i 3 de juny

L’Associació d’Importadors de Vehicles d’Andorra (AIVA) ha presentat aquest dilluns la 27a edició de la Fira de l’Automòbil, que enguany se celebrarà els propers 2 i 3 de juny. La quarantena de marques exposaran uns 300 vehicles i la novetat d’aquest any serà el sorteig d’un cotxe i de 3.000 euros entre els assistents que adquireixin una butlleta al preu de deu euros. La presidenta de l’AIVA, Maite Mas, ha indicat que malgrat que la crisi continua afectant el sector i que enguany s’estigui registrant encara una davallada del 10% de les vendes, s’ha decidit tornar a tirar endavant la fira i s’espera que serveixi per animar les vendes, ja que els concessionaris oferiran descomptes que en alguns casos poden arribar al 10%.

El sector de la venda de vehicles continua notant els efectes de la crisi econòmica. La presidenta de l’AIVA, Maite Mas, ha recordat que a l’abril, les vendes van baixar un 25% respecte l’any passat, i que des de l’inici de l’any han disminuït un 10%. Malgrat tot, han decidit tirar endavant una nova edició de la Fira de l’Automòbil, que se celebrarà el 2 i 3 de juny, encara que hi hagi concessionaris que considerin que amb una fira, la que se celebra a l’octubre, seria suficient, ja que els representa molta despesa.

L’esdeveniment, tot i que hi ha alguna marca que ha decidit no participar-hi, comptarà amb la implicació de 20 empreses, que mostraran més de 300 vehicles de 40 marques diferents. Les novetats d’enguany seran una zona habilitada per provar els vehicles i el sorteig d’un cotxe mitjançant la venda de butlletes a un preu de deu euros. Les butlletes ja estan a la venda als diferents concessionaris i si se segellen a la fira, el guanyador també s’emportarà 3.000 en metàl·lic. Maite Mas ha explicat que si s’aconsegueix un excedent en la venda de butlletes, aquest es destinarà a alguna ONG.

TOTES LES NOTÍCIES