fira-autoDesprés de 28 edicions -l’última l’1 i 2 de juny de l’any passat- l’Associació d’Importadors de Vehicles d’Andorra (AIVA) ha decidit no dur a terme la pròxima edició de la Fira de l’Automòbil, que habitualment se celebra el mes de juny i que, juntament amb l’espai a la Fira d’Andorra la Vella, és una de les dates més importants per animar la compravenda de vehicles. Ho ha avançat aquest divendres la Cadena SER Andorra. Segons ha explicat poc després la presidenta de l’associació, Maite Mas, la decisió, que ja es valorava a la clausura de la passada edició, s’ha pres per part de tots els associats perquè ‘per les despeses que representa no ho poden assumir’.

La representant dels concessionaris i venedors, Maite Mas, ha avançat aquest divendres que enguany no se celebrarà la tradicional Fira de l’Automòbil de l’AIVA de juny perquè no només representa unes despeses inassumibles per als associats sinó que també ‘organitzar una fira porta molta feina i tot això en uns moments que no és fàcil’ els ha fet prendre la decisió de només mantenir una fira, la d’Andorra la Vella.

Mas ha insistit que no hi ha cap problema amb el patrocini, que es mantindria aquest any, sinó que ‘l’associació no es guanya res a la fira, tenim unes despeses que s’han d’assumir i que s’han de fer entre tots i que en un moment donat en què no es ven…’

La presidenta de l’associació ha deixat la porta oberta a recuperar la fira en les següents edicions, ‘en principi s’ha decidit que no es torna a fer aquest any’ i que queda en stand-by, però ‘ens haurem de tornar a reunir per decidir si es torna a fer’, ha afegit.

4 comentaris

  1. Aquí et demostra la importància que té radio Valira, que l’escoltes tu que hi deus treballar i pocs més.

    1. Perdona, jo no hi treballo. L’escolto perquè m’agrada la seva programació.

    2. T’avorreixes criticant als demés i la seva feina? No tens res més a fer? Quina vida més avorrida deus tenir noi!

  2. És curiós que es faci tant de bombo i plateret quan aquesta notícia jo la vaig escoltar a Ràdio Valira el passat 10 de gener.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada