Laika convoca una concentració contra la sentència a l’home que va deixar morir els seus gossos en un pis

L’associació Laika ha convocat una concentració el dia 26 contra la sentència a l’home que va abandonar i deixar morir els seus gossos en un pis.

Sota el lema “No més patiment pels animals. Apliquem les lleis”, l’entitat ha fet la convocatòria a través de les xarxes socials pel dissabte 26 a les 12 del migdia. El punt d’inici serà el número 15 del carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella, on caminaran fins a l’edifici del Govern, continuarà per l’avinguda Doctor Vilanova i acabarà per l’avinguda Tarragona fins a la seu de la Batllia. L’associació ha demanat que les persones vinguin acompanyades pels seus gossos.

Segons recorda RTVA, la policia va detenir el 8 de desembre un resident de 31 anys acusat de deixar morir de gana dos gossos en un pis de lloguer d’Escaldes-Engordany. La batllia el va condemnar a set mesos de presó incondicional i 600 euros de multa, una sentència amb la qual Laikano està d’acord, basant-se en la Llei de tinença i de protecció d’animals. Per aquest motiu van engegar una campanya de recollida de signatures i fan una crida perquè la gent surti al carrer.

TOTES LES NOTÍCIES