aigua

El Ministeri de Salut, Afers socials i Ocupació, conjuntament amb el Comú d’Escaldes-Engordany, informen que després de la forta tempesta de dimarts 21 de juliol, que va afectar a la captació d’aigua del Madriu i per tant al seu subministrament d’aigua per al consum, l’aigua no es pot consumir encara amb normalitat en aquesta parròquia.

El Ministeri restringeix el subministrament d’aigua per al consum humà a causa dels alts nivells de terbolesa que s’han detectat a la xarxa de subministrament d’Escaldes-Engordany.

Els resultats de les anàlisis que s’estan realitzant actualment diran quan es pot tornar a consumir amb normalitat, i fins que no es restableixin les concentracions de terbolesa no es podrà consumir aigua amb normalitat.

La terbolesa de les aigües es dóna per la presència de matèria fina en suspensió. El mesurament de la terbolesa s’anomena turbiditat i és un test clau en l’anàlisi de la qualitat de l’aigua.

En el moment que es pugui tornar a consumir aigua amb normalitat es comunicarà a la població.

D’altra banda, CAPESA, empresa subministradora de l’aigua a la parròquia, ha comunicat que a partir de dimarts dia 28 de juliol, atendrà personalment totes les queixes derivades de la problemàtica apareguda en la distribució d’aigua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada