Ahir dimecres 16 de maig, a la ciutat de Washington DC, la NAR (National Association of Realtors) i AGIA (Col.legi d’Agents i Gestors Immobiliaris d’Andorra) han signat un acord de col·laboració entre les dues entitats.

Durant el mes de maig de l’any passat, i aprofitant el congrés mundial de Fiabci que es va celebrar a Andorra, ambdues Associacions van començar a treballar per establir aquest vincle que finalment s’ha signat durant el congrés legislatiu que l’Associació Americana està celebrant aquest dies a la capital dels Estats Units.

La NAR amb més de 1.200.000 associats treballarà conjuntament amb l’AGIA per desenvolupar plans educatius, estratègies de màrqueting, formació i internacionalització d’Andorra i el sector immobiliari.

Amb la rúbrica de la signatura duta a terme pel President Electe 2018 de la NAR, John S. Smaby, i Jordi Galobardas, President de l’AGIA, el sector immobiliari andorrà s’homogeneïtza a nivell internacional en quant al codi de conducta i deontològic i es dona a conèixer per a futurs inversors i col·laboradors immobiliaris.

Text i foto AGIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada