construccio

Un altre dels sectors que s’ha vist afectat per la crisi de BPA és el de la construcció. Justament l’Associació de Contractistes d’Obra d’Andorra va celebrar ahir junta. Des de l’entitat es minimitzen els problemes i si bé admeten que hi ha empreses que tenen dificultats administratives, apunten que són poques.

Es nega que hi hagi hagut acomidadaments de treballadors de la construcció a causa dels problemes per cobrar factures. Indiquen, però, que algunes de les empreses que treballaven amb BPA han hagut d’obrir pòlisses de crèdit amb altres entitats per poder seguir treballant. En aquests moments confien en la feina que s’està fent des de l’ABA per solucionar la qüestió.

Alguns industrials, però, tenen dificultats, a dia d’avui, per cobrar les seves factures. L’ACODA nega que hi hagi hagut acomiadaments de treballadors de la construcció a causa dels problemes per cobrar-ne. Indiquen, això sí, que algunes de les empreses que treballaven amb BPA han hagut d’obrir pòlisses de crèdit amb altres entitats per poder seguir treballant. En aquests moments confien en la feina que s’està fent des de l’Associació de Bancs d’Andorra per solucionar la qüestió.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada