alguairere

L’aeroport de Lleida-Alguaire tanca avui la temporada d’hivern amb un balanç de 21.000 passatgers. L’aeroport lleidatà va encetar la temporada d’hivern el passat dia 22 de desembre i des de llavors l’han utilitzat 17.462 viatgers del touroperador britànic Thomas Cook (més els 400 que avui marxen), 2.169 d’Air Nostrum i la resta fins als 21.000 han estat d’aviació general i algun xàrter. El grau d’ocupació dels vols ha estat del 90%.

Dels vols de Thomas Cook, 2.510 passatgers han vingut des de Birmingham; 2.561 des de Bristol; 6.070 des de Gatwick; 4.842 des de Manchester i 1.479 des de Southampton, orígen nou aquest any. I tots els d’Air Nostrum, de Palma de Mallorca. La setmana que va sumar una xifra més alta de passatgers va ser la primera de l’any, coincidint amb les vacances de Nadal.

Desviaments per causa de la boira

Com a incidències, aquest any hi ha hagut dos dies de boira, el 12 i el 19 de gener, que ha obligat a desviar els vols programats per aquests dies a altres aeroports. El dia 12 es van cancelar 4 dels 6 vols (Bristol, Southampton, London i Manchester). Es van desviar tots a Barcelona. El dia 19 es van cancelar també 4 dels 6 vols (els mateixos), el de Gatwich es va desviar a Barcelona i els altres tres a Reus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada