L’aeroport de Lleida-Alguaire acollirà els vols del touroperador Neilson la propera temporada d’hivern

Els vols del touroperador Neilson tornen per novè any consecutiu a l’aeroport de Lleida-Alguaire per la temporada d’hivern 2019-2020. Ja s’ha signat l’acord de la propera temporada.
En aquest acord, com cada any, l’aeroport es compromet a oferir els serveis necessaris per a la funcionalitat de la operativa de Neilson, incloent l’acord amb l’aeroport de Reus per dies amb baixa visibilitat, per permetre els passatgers arribar a la destinació final sigui quin sigui l’aeroport a on aterri. Per la seva banda Neilson posarà a la venta 10.000 paquets turístics que passaran per l’aeroport de Lleida. Aquest any també s’inclouran en aquests paquets turístics les estacions d’esquí catalanes, a part de les andorranes.
Neilson repeteix aeroport per la rapidesa en gestionar l’arribada del passatgers fins a destinació final. També, posen de relleu que la gestió de maletes i passaports és més àgil que en un altre aeroport de dimensions més grans, així com la rapidesa en la facturació i temps d’espera del passatgers per a la tornada.
Així mateix, se sumarà a la operativa de Neilson l’altre operador, Quality Travel, que porta esquiadors durant la temporada d’hivern al Pirineu.
Actualment l’aeroport està en plena operativa d’estiu, afegint Maó i Eivissa cada divendres i cada diumenge.

TOTES LES NOTÍCIES